Jablka oloupeme a nastrouháme až k jadřinci, do strouhaných jablek přimícháme hořčici,šlehačku, nastrouhanou cibuli a dochutíme trochou soli a mletým pepřem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Jablečná omáčka s horčicí
2 jablka, 3 lžíce ostré hořčice, 125 ml šlehačky, malou nastrouhanou cibuli, sůl,mletý pepř
Jablka oloupeme a nastrouháme až k jadřinci, do strouhaných jablek přimícháme hořčici,šlehačku, nastrouhanou cibuli a dochutíme trochou soli a mletým pepřem.
Jablka oloupeme a nastrouháme až k jadřinci, do strouhaných jablek přimícháme hořčici,šlehačku, nastrouhanou cibuli a dochutíme trochou soli a mletým pepřem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat