Půl sáčku zelí dáme do kastrolu na to poklademe nakrájený bůček na plátky který osolíme, dáme zbytek sáčku zelí na to položíme klobásy a dáme zbytek zelí . Zalijeme do poloviny vodou a dáme přikryté vařit ta asi hodinu. Potom na talíř dáme uvařené zelí ,klobásu a bůček popepříme a podáváme s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Zelí s klobásou a bůčkem
2 sáčky kyselého zelí, 4 nožičky paprikové klobásy, půl kila libového bůčku
Půl sáčku zelí dáme do kastrolu na to poklademe nakrájený bůček na plátky který osolíme, dáme zbytek sáčku zelí na to položíme klobásy a dáme zbytek zelí . Zalijeme do poloviny vodou a dáme přikryté vařit ta asi hodinu. Potom na talíř dáme uvařené zelí ,klobásu a bůček popepříme a podáváme s chlebem.
Půl sáčku zelí dáme do kastrolu na to poklademe nakrájený bůček na plátky který osolíme, dáme zbytek sáčku zelí na to položíme klobásy a dáme zbytek zelí . Zalijeme do poloviny vodou a dáme přikryté vařit ta asi hodinu. Potom na talíř dáme uvařené zelí ,klobásu a bůček popepříme a podáváme s chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat