0,5 kg cibule nakrájíme na drobno a na rostliném oleji smažíme do zlatova. Mezi tím si nakrájíme 0,5 kg uzeniny na malé kousíčky a přídáme do hotové cibule a smažíme společně asi 5 minut.Mezi tím přidáme do směsi pepř asi 1 -2 kávové lžičky. (Můžete přidat i na plátečky nakrájenou sterilovanou okurku (poz.od Recepty Doma)) Po změknutí salámu odstavíme a zalejeme kečupem, množství dle chuti cca 150-200 g. Po rozmíchání podáváme s chlebem. Jedná se o pikantní pochoutku rychlé přípravy pro každou příležitost.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Salám v marmeládě
vuřty nebo měkký salám, cibule, kečup, pepř, rostlinný olej
0,5 kg cibule nakrájíme na drobno a na rostliném oleji smažíme do zlatova. Mezi tím si nakrájíme 0,5 kg uzeniny na malé kousíčky a přídáme do hotové cibule a smažíme společně asi 5 minut.Mezi tím přidáme do směsi pepř asi 1 -2 kávové lžičky. (Můžete přidat i na plátečky nakrájenou sterilovanou okurku (poz.od Recepty Doma)) Po změknutí salámu odstavíme a zalejeme kečupem, množství dle chuti cca 150-200 g. Po rozmíchání podáváme s chlebem. Jedná se o pikantní pochoutku rychlé přípravy pro každou příležitost.
0,5 kg cibule nakrájíme na drobno a na rostliném oleji smažíme do zlatova. Mezi tím si nakrájíme 0,5 kg uzeniny na malé kousíčky a přídáme do hotové cibule a smažíme společně asi 5 minut.Mezi tím přidáme do směsi pepř asi 1 -2 kávové lžičky. (Můžete přidat i na plátečky nakrájenou sterilovanou okurku (poz.od Recepty Doma)) Po změknutí salámu odstavíme a zalejeme kečupem, množství dle chuti cca 150-200 g. Po rozmíchání podáváme s chlebem. Jedná se o pikantní pochoutku rychlé přípravy pro každou příležitost.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat