Uhněteme těsto do kterého zabalíme bíle klobásy bez střívek a dáme péct.(podobně jako štrůdl).
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Zapekané klobásy
4 nožky bílé klobásy, 1/2 kg mouky, 1/4 l mléka, 1 vejce, 2-3 žloutky, 8 dkg droždí, sůl
Uhněteme těsto do kterého zabalíme bíle klobásy bez střívek a dáme péct.(podobně jako štrůdl).
Uhněteme těsto do kterého zabalíme bíle klobásy bez střívek a dáme péct.(podobně jako štrůdl).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat