Umeleme bůček s uzeným sýre, promícháme a přidáme vegetu a kari koření. Mandle pomeleme a smícháme je se strouhankou. Tvarůžky odlujeme v mouce, v rozšlehaných vejcícha nakonec v mandlovo-struhankové směsi. Obalené tvarůžky dale obalíme okořeněnou směsí masa ser sýrem. Rukou tvoříme bochánky, které ještě jednou obalíme v klasickém trjobalu. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Smažený bůček s olomouckými tvarůžky
600 g libového búčku, 300 g uzeného sýra, vegeta, kari koření, 120 g mandlí, 120 g strouhanky, 10 olomouckých tvarůžků, 100 g hládké mouky , 3 vejce, olej na smažení
Umeleme bůček s uzeným sýre, promícháme a přidáme vegetu a kari koření. Mandle pomeleme a smícháme je se strouhankou. Tvarůžky odlujeme v mouce, v rozšlehaných vejcícha nakonec v mandlovo-struhankové směsi. Obalené tvarůžky dale obalíme okořeněnou směsí masa ser sýrem. Rukou tvoříme bochánky, které ještě jednou obalíme v klasickém trjobalu. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.
Umeleme bůček s uzeným sýre, promícháme a přidáme vegetu a kari koření. Mandle pomeleme a smícháme je se strouhankou. Tvarůžky odlujeme v mouce, v rozšlehaných vejcícha nakonec v mandlovo-struhankové směsi. Obalené tvarůžky dale obalíme okořeněnou směsí masa ser sýrem. Rukou tvoříme bochánky, které ještě jednou obalíme v klasickém trjobalu. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat