27. ledna 2017

Smažený bůček s olomouckými tvarůžky

600 g libového búčku, 300 g uzeného sýra, vegeta, kari koření, 120 g mandlí, 120 g strouhanky, 10 olomouckých tvarůžků, 100 g hládké mouky , 3 vejce, olej na smažení
Umeleme bůček s uzeným sýre, promícháme a přidáme vegetu a kari koření. Mandle pomeleme a smícháme je se strouhankou. Tvarůžky odlujeme v mouce, v rozšlehaných vejcícha nakonec  v mandlovo-struhankové směsi. Obalené tvarůžky dale obalíme okořeněnou směsí masa ser sýrem. Rukou tvoříme bochánky, které ještě jednou obalíme v klasickém trjobalu. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.

Žádné komentáře:

Okomentovat