V hlubokém talíři rozšlehej vejce,do kterého přidáš 3 kávové lžičky vody (bublinky je při pečení načechrají), osolené a posypané paprikou (lepší vzhled). Každý rohlík rozkroj podélně a příčně (na 4 díly). Jednotlivé díly vlož krátce do našlehaného vejce z obou stran a ihned je vkládej do předehřátého sádla na pánvi. Opeč po obou stranách (lepší je nejdříve rovnou čast, potom zaoblenou a pokud zbylo trochu vejce, nalej na opečenou rovnou část rohlíku a ještě jenou pěkně opeč). Ještě teplé natři Apettitem a podávej s ovocným čajem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Rohlík ve vajíčku
2 rohlíky, slepičí vejce M, 3 špetky soli, 2 špetky sladké mleté papriky, polévková lžíce vepřového sádla, 1 díl Apettito (50 g)
V hlubokém talíři rozšlehej vejce,do kterého přidáš 3 kávové lžičky vody (bublinky je při pečení načechrají), osolené a posypané paprikou (lepší vzhled). Každý rohlík rozkroj podélně a příčně (na 4 díly). Jednotlivé díly vlož krátce do našlehaného vejce z obou stran a ihned je vkládej do předehřátého sádla na pánvi. Opeč po obou stranách (lepší je nejdříve rovnou čast, potom zaoblenou a pokud zbylo trochu vejce, nalej na opečenou rovnou část rohlíku a ještě jenou pěkně opeč). Ještě teplé natři Apettitem a podávej s ovocným čajem.
V hlubokém talíři rozšlehej vejce,do kterého přidáš 3 kávové lžičky vody (bublinky je při pečení načechrají), osolené a posypané paprikou (lepší vzhled). Každý rohlík rozkroj podélně a příčně (na 4 díly). Jednotlivé díly vlož krátce do našlehaného vejce z obou stran a ihned je vkládej do předehřátého sádla na pánvi. Opeč po obou stranách (lepší je nejdříve rovnou čast, potom zaoblenou a pokud zbylo trochu vejce, nalej na opečenou rovnou část rohlíku a ještě jenou pěkně opeč). Ještě teplé natři Apettitem a podávej s ovocným čajem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat