V mléce rozkvedláme vejce, přidáme jemně usekané uzené maso, strouhanou housku a petrželovou nať. Podle chuti osolíme. Směs necháme chvíli stát, aby strouhanka nabobtnala. Lžící vykrajujeme malé kroketky, které zvolna smažíme na rozpáleném tuku do zlatova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Krokety z uzeného masa
40 dkg uzeného masa, 2 vejce, 1/2 l mléka, 10 dkg strouhanky, petrželová nať, tuk na smažení
V mléce rozkvedláme vejce, přidáme jemně usekané uzené maso, strouhanou housku a petrželovou nať. Podle chuti osolíme. Směs necháme chvíli stát, aby strouhanka nabobtnala. Lžící vykrajujeme malé kroketky, které zvolna smažíme na rozpáleném tuku do zlatova.
V mléce rozkvedláme vejce, přidáme jemně usekané uzené maso, strouhanou housku a petrželovou nať. Podle chuti osolíme. Směs necháme chvíli stát, aby strouhanka nabobtnala. Lžící vykrajujeme malé kroketky, které zvolna smažíme na rozpáleném tuku do zlatova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat