Fazole přebereme, opereme a zalijeme vodou. Druhý den přidáme pul masoxu a dáme je vařit. Vody nesmí být mnoho, fazole musí být pouze zatopeny. Zvlášť rozpustíme na pánvi slaninu, přidáme tuk a jemně nakrájenou cibuli, zasmahneme, přisypeme mouku a do zlatova opražíme. Zředíme horkou vodou z vařených fazolí, přidáme mléko, povaříme a nalijeme do uvařených fazolí. Povaříme ještě 5 minut. Nakonec podle chuti okořeníme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Fazole na slanině
1/5 kg bílých fazolí, ½ masoxu, 5 dkg slaniny, lžíce másla, 2 cibule, lžíce mouky, ¼ l mléka, sul, pepř
Fazole přebereme, opereme a zalijeme vodou. Druhý den přidáme pul masoxu a dáme je vařit. Vody nesmí být mnoho, fazole musí být pouze zatopeny. Zvlášť rozpustíme na pánvi slaninu, přidáme tuk a jemně nakrájenou cibuli, zasmahneme, přisypeme mouku a do zlatova opražíme. Zředíme horkou vodou z vařených fazolí, přidáme mléko, povaříme a nalijeme do uvařených fazolí. Povaříme ještě 5 minut. Nakonec podle chuti okořeníme.
Fazole přebereme, opereme a zalijeme vodou. Druhý den přidáme pul masoxu a dáme je vařit. Vody nesmí být mnoho, fazole musí být pouze zatopeny. Zvlášť rozpustíme na pánvi slaninu, přidáme tuk a jemně nakrájenou cibuli, zasmahneme, přisypeme mouku a do zlatova opražíme. Zředíme horkou vodou z vařených fazolí, přidáme mléko, povaříme a nalijeme do uvařených fazolí. Povaříme ještě 5 minut. Nakonec podle chuti okořeníme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat