Čočku přebereme, vypereme a uvaříme ve vodě do měkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku s cibulkou, podlijeme vývarem z čočky, povaříme, přidáme uvařenou čočku, osolíme, opepříme a ještě necháme přejít varem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Čočka na kyselo
30 dkg čočky, 5 dkg másla, 4 dkg mouky, malá cibule, sul, pepř, octa podle chuti
Čočku přebereme, vypereme a uvaříme ve vodě do měkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku s cibulkou, podlijeme vývarem z čočky, povaříme, přidáme uvařenou čočku, osolíme, opepříme a ještě necháme přejít varem.
Čočku přebereme, vypereme a uvaříme ve vodě do měkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku s cibulkou, podlijeme vývarem z čočky, povaříme, přidáme uvařenou čočku, osolíme, opepříme a ještě necháme přejít varem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat