Z toastového chleba okrájíme kůrky a nakrájíme napríč na trojúhelníky. Ty pak namáčíme do rozpuštěného másla a klademe do zapékací nádobky. Posypeme cukrem a rozinkami a poklademe další vrstvou chleba. Rozšleháme si vejce s mlékem, cukrem a smetanou, nalijeme na chleba do formy a necháme chvíli nasáknout. Pak pomalu pečeme v troubě dozlatova. Podáváme teplé. polité smetanou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Anglický pudink z chleba
bílý toastový chléb, vejce, mléko, smetana, krystal cukr, máslo, rozinky
Z toastového chleba okrájíme kůrky a nakrájíme napríč na trojúhelníky. Ty pak namáčíme do rozpuštěného másla a klademe do zapékací nádobky. Posypeme cukrem a rozinkami a poklademe další vrstvou chleba. Rozšleháme si vejce s mlékem, cukrem a smetanou, nalijeme na chleba do formy a necháme chvíli nasáknout. Pak pomalu pečeme v troubě dozlatova. Podáváme teplé. polité smetanou.
Z toastového chleba okrájíme kůrky a nakrájíme napríč na trojúhelníky. Ty pak namáčíme do rozpuštěného másla a klademe do zapékací nádobky. Posypeme cukrem a rozinkami a poklademe další vrstvou chleba. Rozšleháme si vejce s mlékem, cukrem a smetanou, nalijeme na chleba do formy a necháme chvíli nasáknout. Pak pomalu pečeme v troubě dozlatova. Podáváme teplé. polité smetanou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat