Nakrájenou slaninu a klobásu opečeme dozlatova, přidáme předem namočené, scezené fazole, cibuli, česnek, bobkový list, papriku, saturejku a petrželku. Zalijeme vývarem z Maggi Zlatého Zeleninového bujónu a vaříme na mírném ohni asi 2 hod. Ke konci vaření přidáme obsah sáčku Maggi Fazolová polévka. Podávanou polévku ozdobíme zakysanou smetanou a nasekanou petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. ledna 2017
Fazolová vydatná polévka
500 g fazolí, 100 g anglické slaniny, 2 klobásy, 1dcl oleje, cibule, 6 stroužků česneku, bobkový list, špetka sladké papriky, saturejka, petrželka, sůl, Maggi Fazolová polévka, Maggi Zeleninový bujon, zakysaná smetana
Nakrájenou slaninu a klobásu opečeme dozlatova, přidáme předem namočené, scezené fazole, cibuli, česnek, bobkový list, papriku, saturejku a petrželku. Zalijeme vývarem z Maggi Zlatého Zeleninového bujónu a vaříme na mírném ohni asi 2 hod. Ke konci vaření přidáme obsah sáčku Maggi Fazolová polévka. Podávanou polévku ozdobíme zakysanou smetanou a nasekanou petrželkou.
Nakrájenou slaninu a klobásu opečeme dozlatova, přidáme předem namočené, scezené fazole, cibuli, česnek, bobkový list, papriku, saturejku a petrželku. Zalijeme vývarem z Maggi Zlatého Zeleninového bujónu a vaříme na mírném ohni asi 2 hod. Ke konci vaření přidáme obsah sáčku Maggi Fazolová polévka. Podávanou polévku ozdobíme zakysanou smetanou a nasekanou petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat