Mleté maso pořádně
promícháme s vejci, nahrubo nastrouhanou zeleninou, okapaným hráškem,
rozmačkaným česnekem, ochutíme solí a mletým pepřem, přidáme 2 lžíce Krenexu a
zahustíme moukou. Z této směsi vytvarujeme na pekáči mokrýma rukama šišku,
posypeme grilovacím kořením, trochu podlijeme vodou a ve vyhřáté troubě upečeme
( 200°C asi 40 minut). Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší nebo studené s
chlebem a hořčicí, případně Krenexem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. června 2012
Zahradnická sekaná
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat