6 kostek rybího filé,
sůl, citronová šťáva, grilovací koření
těstíčko: 5 lžic hladké mouky, 3 lžíce solamylu, vrchovatá lžíce hořčice, 2 lžíce sojové omáčky, sůl, pepř, 2 vejce, pivo, tuk na smažení
těstíčko: 5 lžic hladké mouky, 3 lžíce solamylu, vrchovatá lžíce hořčice, 2 lžíce sojové omáčky, sůl, pepř, 2 vejce, pivo, tuk na smažení
Filé osolíme,
posypeme grilovacím kořením, zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli
odležet. Na těstíčko smícháme mouku, sůl, koření, solamyl, hořčici a sojovou
omáčku. Do toho přidáme vejce a tolik piva, aby vzniklo zahoustlé těstíčko.
Namáčíme v něm porce filé a smažíme na pánvi z obou stran.Podáváme s
bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Žádné komentáře:
Okomentovat