200 g mraženého filé, citrónová šťáva, worcestrová
omáčka, sůl, pepř, hladká mouka, 2 vejce, kečup, paprika mletá, strouhanka,
tvrdý sýr, tuk na smažení
Filé
nakrájíme na silnější nudličky, vložíme do porcelánové misky, zakápneme
citrónovou šťávou a lžičkou worcestrové omáčky. Necháme asi půl hodiny odležet,
pak osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Připravíme si těstíčko ze 2
vajec, 2 lžiček kečupu a špetku papriky, Nudličky namočíme do tohoto těstíčka a
ještě je obalíme ve strouhance smíchané se strouhaným tvrdým sýrem. Prudce
smažíme na rozpáleném tuku. Podáváme s hranolky a hlávkovým salátem.
Žádné komentáře:
Okomentovat