Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. června 2012
Rybí hamburgery
600 g mníka, sůl, 1 dcl oleje, 8 krajíčků
veky, 5 lžic kečupu, 50 g cibule
Maso bez kůže a kostí nakrájíme na tenké
medailónky, osolíme a opečeme ve velmi rozpáleném oleji. Krajíčky veky potřeme
kečupem, položíme na ně medailónky, zakapeme kečupem, posypeme nakrájenou
cibulí a chvíli prohřejeme v troubě.
Žádné komentáře:
Okomentovat