Staženou rybu rozdělíme na kousky, přidáme v
mléce namočenou veku, zesklovatělou cibulku, sůl, pepř a dvakrát umeleme. Mleté
rybí maso spojíme s vejcem, důkladně rozmícháme a naděláme kuličky o průměru
asi 3 cm, obalíme je v mouce a opečeme na oleji. Teplé opečené krokety položíme
do kastrolu, zalijeme je rajčatovým protlakem, bílým vínem a posypeme usekanou
petrželkou a koprem, zakryjeme pokličkou a dusíme na mírném ohni asi 15 minut.
Pak potřeme prolisovaným česnekem. Necháme vychladnout a podáváme s bílým
pečivem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat