Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. června 2012
Filé se sýrem
4 plátky mraženého rybího filé (600 g), 2 dl mléka, 2 vejce, 50 g
hladké mouky, 100 g strouhaného ementálu, sůl, olej na smažení
Z
mléka, vajec a strouhaného sýra připravíme těstíčko. Každý plátek filé osolíme,
obalíme v hladké mouce a potom v sýrovém těstíčku, kterým rybu na pánvi ještě
zakápneme. Smažíme na oleji.
Žádné komentáře:
Okomentovat