Mísu z ohnivzdorného
skla vytřeme částí másla. Filé i zeleninu pokrájíme, osolíme, opepříme,
smícháme dohromady s těstovinou, dáme do mísy, zalijeme vínem, vývarem i
rozpuštěným zbytkem másla a 40 minut zapékáme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. června 2012
Kčuč
400
g mraženého rybího filé, 100 g cibule, 100 g rajčat, 50 g zelené papriky, 2
feferonky, 200 g vařených těstovin (nejlépe kolínek), lžička pálivé papriky, 0.5
lžičky pepře, 0,5 dl
bílého přírodního vína, 1 dl silného masového vývaru, 120 g másla, sůl
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat