Cibuli
ustrouháme, smícháme se sójovou omáčkou, příp. malým množstvím soli, cukrem,
moukou, sherry a vejcem. Porce filé obalíme v této směsi a pak ve strouhaných
oříškách. Na každou položíme plátek šunky, přeložíme, jehlou sepneme a na oleji
upečeme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. června 2012
Filé pro labužníky
4 porce mraženého rybího filé (600 g), 30 g cibule, 0,5
lžičky cukru, 20 g hladké mouky, lžíce sójové omáčky, lžíce sherry, vejce,
100 g lískových oříšků, 150 g vařené šunky, sůl, 1,5 dl oleje
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat