13. srpna 2016

Mleté maso s kapustou

Pro 1 osobu: 250 g kapusty, 150 g brambor, malou cibuli, 2 rajčata, lžící oleje, 100 g mletého masa, 150 ml zeleninového vývaru z kostky, sůl, mletý pepř, sladkou papriku
Kapustu dobře očistíme, omyjeme a pokrájíme na tenké proužky. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme. Rajčata očistíme a opláchneme. Cibuli posekáme a rajčata pokrájíme na kostičky. Na pánvi rozehŕejeme olej a na něm prudce osmahneme cibuli, brambory a mleté maso. Promícháme a přidáme kapustu a rajčata. Potom masovou směs podlijeme zeleninovým vývarem. Osolíme, opepříme a okořeníme sladkou paprikou. Přivedeme k varu a pod pokličkou dusíme 10 minut. Před podáváním podle chuti dokořeníme.
Příprava 30 minut, 1 porce 320 kcal 

Žádné komentáře:

Okomentovat