V rendlíku 2 minuty povaříme očištěné sójové výhonky a v sítu je důkladně odcedíme. Z bambusových výhonků slijeme nálev a namočíme je na 15 minut do vlažné vody. Scezené je pak nakrájíme na úzké proužky. Maso pokrájíme na kostičky a mírně osolené společně a mírně osolené společně s prolisovaným česnekem osmahneme v pánvi na rozehřátém oleji dohněda. Přidáme drobně pokrájenou cibuli, podlijeme vývarem a když cibule změkne, vmícháme bambusové výhonky a po chvilce ještě sójové výhonky a krátce podusíme. Nakonec zakapeme sójovou omáčkou a ihned podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. srpna 2016
Masové chop suey
600 g libového vepřového masa, cibule., konzerva bambusových výhonků (227 g)., 250 g sójových výhonků., stroužek česneku., dl čínského kuřecího vývaru (vývaru z kostky bujónu)., 2 lžíce sójové omáčky., 2 lžíce oleje., sůl
V rendlíku 2 minuty povaříme očištěné sójové výhonky a v sítu je důkladně odcedíme. Z bambusových výhonků slijeme nálev a namočíme je na 15 minut do vlažné vody. Scezené je pak nakrájíme na úzké proužky. Maso pokrájíme na kostičky a mírně osolené společně a mírně osolené společně s prolisovaným česnekem osmahneme v pánvi na rozehřátém oleji dohněda. Přidáme drobně pokrájenou cibuli, podlijeme vývarem a když cibule změkne, vmícháme bambusové výhonky a po chvilce ještě sójové výhonky a krátce podusíme. Nakonec zakapeme sójovou omáčkou a ihned podáváme.
V rendlíku 2 minuty povaříme očištěné sójové výhonky a v sítu je důkladně odcedíme. Z bambusových výhonků slijeme nálev a namočíme je na 15 minut do vlažné vody. Scezené je pak nakrájíme na úzké proužky. Maso pokrájíme na kostičky a mírně osolené společně a mírně osolené společně s prolisovaným česnekem osmahneme v pánvi na rozehřátém oleji dohněda. Přidáme drobně pokrájenou cibuli, podlijeme vývarem a když cibule změkne, vmícháme bambusové výhonky a po chvilce ještě sójové výhonky a krátce podusíme. Nakonec zakapeme sójovou omáčkou a ihned podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat