12. srpna 2016

Maso dvou vůní a chutí

400 g kuřecích prsíček., 1 vejce., sůl., trochu glutasolu., směs kari koření., červenou papriku., lžíci bramborového škrobu.,
400 g vepřové kýty na řízky., 1 vejce., sůl., sladkou papriku., stroužek česneku., žlutou papriku., lžíci bramborového škrobu., olej na opékání masa., 400 g rýžových nudlí., kousek pórku.,
Kuřecí maso nakrájejte na stejnoměrné kousky, osolte, okořeňte směsí kari koření a promíchejte spolu vejcem a bramborovým škrobem. Stejně tak naložte i vepřové maso jen s jiným kořením, tedy s trochou papriky, prolisovaným česnekem, případně i špetkou čili. Naložené maso pak nechte v chladu nejméně hodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat