Salám a papriku nakrájíme na kostičky, okurky nebo zelenou papriku také na kostičky. Zpěníme máslo na pánvičce, přidáme salám, papriky a okurky. Vše zaklepneme vajíčkem, osolíme, opepříme a umícháme jako na smaženku. Bůček rozřízneme, posolíme a potřeme plnotučnou hořčicí. Nádivku rovnoměrně poklademe na bůček a zamotáme. Stočený bůček stáhneme napevno potravinářskou nití. Na pekáč nakrájíme cibuli a rozmačkáme 4 stroučky česneku, vložíme bůček a posypeme ho červenou paprikou (mletou), osolíme a pečeme dle potřeby.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. ledna 2017
Rolovaný blik
30 dkg šunkového salámu, 2 červené kapie, okurky, máslo, pepř, sůl, 6 vajec, bůček
Salám a papriku nakrájíme na kostičky, okurky nebo zelenou papriku také na kostičky. Zpěníme máslo na pánvičce, přidáme salám, papriky a okurky. Vše zaklepneme vajíčkem, osolíme, opepříme a umícháme jako na smaženku. Bůček rozřízneme, posolíme a potřeme plnotučnou hořčicí. Nádivku rovnoměrně poklademe na bůček a zamotáme. Stočený bůček stáhneme napevno potravinářskou nití. Na pekáč nakrájíme cibuli a rozmačkáme 4 stroučky česneku, vložíme bůček a posypeme ho červenou paprikou (mletou), osolíme a pečeme dle potřeby.
Salám a papriku nakrájíme na kostičky, okurky nebo zelenou papriku také na kostičky. Zpěníme máslo na pánvičce, přidáme salám, papriky a okurky. Vše zaklepneme vajíčkem, osolíme, opepříme a umícháme jako na smaženku. Bůček rozřízneme, posolíme a potřeme plnotučnou hořčicí. Nádivku rovnoměrně poklademe na bůček a zamotáme. Stočený bůček stáhneme napevno potravinářskou nití. Na pekáč nakrájíme cibuli a rozmačkáme 4 stroučky česneku, vložíme bůček a posypeme ho červenou paprikou (mletou), osolíme a pečeme dle potřeby.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat