V mléce rozšleháme metlou vejce, přidáme nadrobno nasekané maso, koření, petrželovou nať a strouhanku. Necháme chvíli nabobtnat a pak nádivku pečeme v silně vymaštěném pekáčku asi 30 až 45 minut do růžova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. ledna 2017
Nádivka s masem
300 g prorostlého uzeného masa nebo salámu, 3 vejce, 1/2 l mléka, 150 g strouhanky, lžíce sekané petrželky, sůl, pepř
V mléce rozšleháme metlou vejce, přidáme nadrobno nasekané maso, koření, petrželovou nať a strouhanku. Necháme chvíli nabobtnat a pak nádivku pečeme v silně vymaštěném pekáčku asi 30 až 45 minut do růžova.
V mléce rozšleháme metlou vejce, přidáme nadrobno nasekané maso, koření, petrželovou nať a strouhanku. Necháme chvíli nabobtnat a pak nádivku pečeme v silně vymaštěném pekáčku asi 30 až 45 minut do růžova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat