Priprava: V 1/2 l mleka uvarime ovocny pudink, do vychladleho pridame jogurt, osladime, pridame vyrazny ovocny dzem, promichame a do hotove smesi zlehka primichame pevne uslehanou smetanu. Hotovou penu nechame vychladit a oblozime upravenym ovocem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. ledna 2017
Ovocná jogurtové pěna
4 porce: 2 bile jogurty, 1 smetana ke slehani,, 1/2 l mleka, 1 malinovy pudink, 80 g mouckoveho cukru, ovocny dzem, ovoce na ozdobu
Priprava: V 1/2 l mleka uvarime ovocny pudink, do vychladleho pridame jogurt, osladime, pridame vyrazny ovocny dzem, promichame a do hotove smesi zlehka primichame pevne uslehanou smetanu. Hotovou penu nechame vychladit a oblozime upravenym ovocem.
Priprava: V 1/2 l mleka uvarime ovocny pudink, do vychladleho pridame jogurt, osladime, pridame vyrazny ovocny dzem, promichame a do hotove smesi zlehka primichame pevne uslehanou smetanu. Hotovou penu nechame vychladit a oblozime upravenym ovocem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat