Všechno smícháme a pečeme ve vymazané a moukou vysypané bábovkové formě asi 45 minut při teplotě kolem 200 stupňů. Bábovka díky kakaovému pudinku chutná trochu perníkově.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. ledna 2017
Jablečná bábovka s kakaovým pudinkem
400 g nastrouhaných jablek,300 g polohrubé mouky,200 g cukru,2 vejce,1,5 dcl oleje,prášek do pečiva ,kakaový pudink-prášek,,mléko podle potřeby aby vzniklo středně husté těsto, možno rozinky nebo ořechy
Všechno smícháme a pečeme ve vymazané a moukou vysypané bábovkové formě asi 45 minut při teplotě kolem 200 stupňů. Bábovka díky kakaovému pudinku chutná trochu perníkově.
Všechno smícháme a pečeme ve vymazané a moukou vysypané bábovkové formě asi 45 minut při teplotě kolem 200 stupňů. Bábovka díky kakaovému pudinku chutná trochu perníkově.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat