Strouhanku osmažíme na másle, zalijeme horkým vývarem, přidáme nakrájený sýr a pomixujeme. Dáme vařit. Když polévka se vaří , zahustíme vejcem, okořeníme, osolíme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek. S pečivem lze použít i jako hlavní jídlo.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Hermelínová polévka
1 hermelín, půl hrnku strouhanky, lžíce másla, 0,75 l vývaru, 1 vejce, sůl, vegeta, muškátový oříšek, kari
Strouhanku osmažíme na másle, zalijeme horkým vývarem, přidáme nakrájený sýr a pomixujeme. Dáme vařit. Když polévka se vaří , zahustíme vejcem, okořeníme, osolíme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek. S pečivem lze použít i jako hlavní jídlo.
Strouhanku osmažíme na másle, zalijeme horkým vývarem, přidáme nakrájený sýr a pomixujeme. Dáme vařit. Když polévka se vaří , zahustíme vejcem, okořeníme, osolíme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek. S pečivem lze použít i jako hlavní jídlo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat