Z mouky,cukru a másla vytvoříme drobenku. 1 hrnek drobenky odebereme a dáme stranou. Do zbytku drobenky vmícháme vejce, mléko, vanilkový cukr a prášek do pečiva a vypracujeme řídké těsto. Urovnáme je na vymazaný a moukou vysypaný plech posypeme nastrouhanými jablky a odloženou drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě do růžova
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. ledna 2017
Chutný koláč
2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek krystalového cukru, 3/4 hrnku mléka, 125 g másla, 2 ks vejce, 1 ks vanilkový cukr, 3/4 prášku do pečiva, 4 ks středně velké jablka
Z mouky,cukru a másla vytvoříme drobenku. 1 hrnek drobenky odebereme a dáme stranou. Do zbytku drobenky vmícháme vejce, mléko, vanilkový cukr a prášek do pečiva a vypracujeme řídké těsto. Urovnáme je na vymazaný a moukou vysypaný plech posypeme nastrouhanými jablky a odloženou drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě do růžova
Z mouky,cukru a másla vytvoříme drobenku. 1 hrnek drobenky odebereme a dáme stranou. Do zbytku drobenky vmícháme vejce, mléko, vanilkový cukr a prášek do pečiva a vypracujeme řídké těsto. Urovnáme je na vymazaný a moukou vysypaný plech posypeme nastrouhanými jablky a odloženou drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě do růžova
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat