Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. ledna 2017
Rychlá omeleta z brambor masa a vejci
Na tuk dáme zpěnit nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené hovězí, dušené-pečené-vařené maso,podlijeme vodou a necháme podusit. V troše mléka rozšleháme vejce a přidáme nakrájenou petržel. Uvařené brambory dáme na vymaštěnou pánev, přidáme maso a zalijeme vejci. Každou porci chystáme zvlášť.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat