Ovocnu stavu rozmiesame s cukrom a za staleho miesania privedieme do varu. Maizeniu rozmiesame s vodou, za staleho miesania vlejeme do vriacej stavy, povarime, nalejeme po troche do poharov vyplachnutych studenou vodou. Na puding poukladame pripravene ovocie pokrajane na kusky, zalejeme zvysnym pudingom a nechame vychladnut. Pohare mozeme ozdobit slahackou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. ledna 2017
Ovocny puding
4 dl ovocnej stavy, 50 g praskoveho cukru, 50 g maizeny, 0.5 dl vody, ovocie
Ovocnu stavu rozmiesame s cukrom a za staleho miesania privedieme do varu. Maizeniu rozmiesame s vodou, za staleho miesania vlejeme do vriacej stavy, povarime, nalejeme po troche do poharov vyplachnutych studenou vodou. Na puding poukladame pripravene ovocie pokrajane na kusky, zalejeme zvysnym pudingom a nechame vychladnut. Pohare mozeme ozdobit slahackou.
Ovocnu stavu rozmiesame s cukrom a za staleho miesania privedieme do varu. Maizeniu rozmiesame s vodou, za staleho miesania vlejeme do vriacej stavy, povarime, nalejeme po troche do poharov vyplachnutych studenou vodou. Na puding poukladame pripravene ovocie pokrajane na kusky, zalejeme zvysnym pudingom a nechame vychladnut. Pohare mozeme ozdobit slahackou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat