Zaděláme těsto podobně jako na české koláče, uděláme na něm křížek, aby nepopraskalo, přikryjeme utěrkou namočenou ve vlažné vodě. Necháme kynout asi 2 hodiny, až těsto zdvojnásobí objem. Z těsta se udělá rukama osm pizz o průměru 30-35 cm nebo 2 plechy. Troubu předehřejeme na 220C. Plech důkladně potřeme sádlem , přemístíme na něj pizzu a libovolnou náplň rozložíme tak, aby byly zakryté i okraje.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
19. ledna 2017
Pizza Zdeněk
mouka hladká 500 g, droždí 25 g, brambory 2 ks, cukr 1, sůl, pepř, olej 1, voda
Zaděláme těsto podobně jako na české koláče, uděláme na něm křížek, aby nepopraskalo, přikryjeme utěrkou namočenou ve vlažné vodě. Necháme kynout asi 2 hodiny, až těsto zdvojnásobí objem. Z těsta se udělá rukama osm pizz o průměru 30-35 cm nebo 2 plechy. Troubu předehřejeme na 220C. Plech důkladně potřeme sádlem , přemístíme na něj pizzu a libovolnou náplň rozložíme tak, aby byly zakryté i okraje.
Zaděláme těsto podobně jako na české koláče, uděláme na něm křížek, aby nepopraskalo, přikryjeme utěrkou namočenou ve vlažné vodě. Necháme kynout asi 2 hodiny, až těsto zdvojnásobí objem. Z těsta se udělá rukama osm pizz o průměru 30-35 cm nebo 2 plechy. Troubu předehřejeme na 220C. Plech důkladně potřeme sádlem , přemístíme na něj pizzu a libovolnou náplň rozložíme tak, aby byly zakryté i okraje.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat