Maso nakrájíme na nudličky, na rozpáleném oleji opečeme,potom přidáme cibuli, žampiony, feferonky, kečup, červené víno, sojovku, nakonec vše zjemníme máslem a podle potřeby dochutíme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. ledna 2017
Pastýřská pochoutka
50 g vepřová kýta, 50 g roštěná, 50 g vepřové játra, žampiony, cibule, feferonky, kečup, červené víno, sojová omáčka, máslo, sůl
Maso nakrájíme na nudličky, na rozpáleném oleji opečeme,potom přidáme cibuli, žampiony, feferonky, kečup, červené víno, sojovku, nakonec vše zjemníme máslem a podle potřeby dochutíme.
Maso nakrájíme na nudličky, na rozpáleném oleji opečeme,potom přidáme cibuli, žampiony, feferonky, kečup, červené víno, sojovku, nakonec vše zjemníme máslem a podle potřeby dochutíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat