Med zahřejeme na plotně a postupně přidáme omyté višně. Plníme do sklenic s teplou medovou šťávou, uzavřeme víčky a 15 minut sterilujeme. Podáváme zdobené šlehačkou, používáme na nákypy, kaše a pudinky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
9. srpna 2016
Višně v medu
400 g medu, 1 kg višní
Med zahřejeme na plotně a postupně přidáme omyté višně. Plníme do sklenic s teplou medovou šťávou, uzavřeme víčky a 15 minut sterilujeme. Podáváme zdobené šlehačkou, používáme na nákypy, kaše a pudinky.
Med zahřejeme na plotně a postupně přidáme omyté višně. Plníme do sklenic s teplou medovou šťávou, uzavřeme víčky a 15 minut sterilujeme. Podáváme zdobené šlehačkou, používáme na nákypy, kaše a pudinky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat