Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
9. srpna 2016
Pro labužníky-zavařovani
Drobné jahody, celé višně, pokrájené meruňky a broskve prosypeme cukrem, přikryjeme a dáme do chladu. Za několik hodin plníme proslazeným ovocem menší sklenice a zalijeme rumem tak, aby rum převyšoval ovoce asi o cm. Sklenice přikryjeme zavařovací blankou, zavážeme, obalíme tmavým papírem a uložíme do chladu. Máme je připravené pro vánoční či silvestrovské pohoštění přátel, do bowlí, koktailů, ale i do horkého čaje či naopak ke zdobení zmrzlinových pohárů.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat