Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
9. srpna 2016
Kompot z hroznů
Zralé víno omyjeme pod tekoucí vodou, potom hrozny potřeseme, aby opadaly bobule, které už nedrží na stopce. Nůžkami odstřihujeme malé větvičky s bobulemi a ukládáme do sklenic. Zalijeme roztokem z l vody a 300 g cukru. Podle sladkosti ovoce cukr přidáváme nebo ubíráme. Sterilujeme 20 minut při teplotě 75° C.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat