Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
9. srpna 2016
Kandovaný meloun
Meloun očistíme, oloupeme a nakrájíme na proužky. Na kg melounové dřeně, dáme kg cukru., ¼ l octa (4%) a společně svaříme na nit. Potom řezy naskládáme do sklenic, navrch položíme kousek skořice a několik hřebíčků bez hlaviček. Roztok nalejeme na meloun, necháme několik hodin stát, potom vodu slijeme, melounové řezy necháme oschnout a ponoříme je do rozšlehaného bílku a znovu do cukrového roztoku. Nakonec každý proužek obalíme v práškovém cukru a necháme uschnout.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat