Maso nasekáme na kousky,
opláchneme ve vlažné vodě. Větší část cibule drobně nakrájíme, osmahneme
dorůžova na sádle, přidáme papriky, zpěníme, zalijeme vodou a přivedeme k varu.
Přidáme maso, osolíme, okořeníme pepřem a utřeným česnekem, vmícháme rajčatový
protlak a dusíme pod pokličkou. Při dušení maso občas zamícháme. Když je maso
skoro měkké, šťávu zahustíme jíškou připravenou ze sádla a mouky, rozmícháme a
dusíme doměkka. Nakonecí přidáme majoránku. Na talířích guláš sypeme drobně
pokrájenou cibulí, okurkou a paprikou. Podáváme s houskovými knedlíky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat