500 g zvěřinové kýty
(jelen, daněk, divočák),100 g husích jater ,100 g špenátových listů ,500 g
brambor,250 g hub,zvěřinové a houbové koření, sůl, drcený pepř
Zvěřinovou kýtu odblaníme,
očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky, které naklepeme a okořeníme kořením na
divočinu, pepřem a solí. Poté je naplníme špenátovými listy a husími játry
Špenát s
husími játry: Nakrájíme cibulku nadrobno a na pánvi restujeme, přidáme na plátky krájený
česnek a dál společně restujeme dozlatova, pak přidáme špenátové listy, které
okořeníme solí a sušenou kořenovou zeleninou. Do takto upravených špenátových
listů vmícháme na kousky krájená tmavá husí játra a dusíme.
Naplněné filety
zavineme do tvaru rolády a pečeme.
Žádné komentáře:
Okomentovat