500 g vepřového masa (plecko), 400 g těstovin
(větší druh), 4 lžíce sádla, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 3 sladkokyselé
okurky, drcený černý pepř, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce kečupu, sůl,
vývar (voda), tvrdý nastrouhaný sýr
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. května 2012
Vepřové maso s těstovinami
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat