Nudle uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme
okapat. Houby osmahneme na rozehřátém tuku, osolíme, posypeme kmínem a dusíme,
a se přebytečná voda odpaří. Promícháme s nudlemi, přidáme jemně pokrájenou
cibuli, prolisovaný česnek a petrželku. Směsí naplníme tukem vymazaný pekáč,
zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali vejce, a v dobře vyhřáté troubě
upečeme dozlatova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat