30 dkg hlívy ústřičné, 2 polévkové lžíce cukru, 2 polévkové lžíce octa, sójová omáčka, 2 polévkové lžíce stolního oleje, balení čínských bezvaječných nudlí, 30 dkg rajčat, 20 dkg paprik, 20 dkg
brokolice, 30 dkg čínského zelí, dva pórky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. května 2012
Hlíva ústřičná v čínském karamelu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat