Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. května 2012
Houbový guláš se slaninou
80 g slaniny, 80 g cibule, sladká paprika, stroužek česneku, sůl, kmín, pepř,30 g hladké mouky,vývar z kostky masoxu nebo masa
Očištěné houby pokrájíme na větší kostky. Na rozškvařené slanině osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme kmín, utřený česnek, houby, sůl a za stálého míchání je prudce osmahneme. Zaprášíme moukou, přidáme papriku, podlijeme vývarem a povaříme.Doporučená příloha:rýže, chléb, bílé pečivo, knedlík
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat