Květák rozebereme na růžičky, salám nakrájíme na větší kostky, brambory
oloupeme a nakrájíme také na větší kostky. Do pekáče střídavě srovnáme podle
fantazie syrový květák, maso a brambory, osolíme, opepříme a zalijeme směsí
mléka a vajec. Pod poklicí zapékáme v troubě do změknutí, posypeme sýrem a
dopečeme do růžova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat