Odřezky a okapanou zeleninu pomeleme na masovém strojku najemno, na velmi drobno nakrájíme pórek. Vmícháme majonézu a dle chuti přidáme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. dubna 2012
Uzeninová pomazánka
30 dkg odřezků libovolných
uzenin, uzeného masa, 0,5 balení majonézy, 300 ml sterilované zeleniny (typu
Hradištanka nebo Hanačka), 10
cm póru, sůl, mletý pepř
Odřezky a okapanou zeleninu pomeleme na masovém strojku najemno, na velmi drobno nakrájíme pórek. Vmícháme majonézu a dle chuti přidáme.
Odřezky a okapanou zeleninu pomeleme na masovém strojku najemno, na velmi drobno nakrájíme pórek. Vmícháme majonézu a dle chuti přidáme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat