Podle návodu na obalu si
připravíme bramborové těsto a přidáme do něj vejce. Vymažeme ohnivzdornou mísu,
vysypeme ji strouhankou a rozložíme do ní polovinu rozváleného těsta. Kysané
zelí podusíme s na kostičky nakrájenou slaninou, cibulí a jablkem. Přidáme kmín
a. směs rozložíme na těsto. Překryjeme šunku a zbytkem těsta. Nakonec na těsto
položíme kousky másla a asi 30 minut pečeme v troubě.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. dubna 2012
Kysané zelí v bramborovém těstě
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat