Květák vložíme do vroucí vody, kde je rozpuštěná kostka Maggi Zlatého slepičího bujonu a uvaříme do měkka.3 vejce uvaříme natvrdo.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. dubna 2012
Květáková pomazánka s vejci
květák (menší či
polovina většího), kostka Maggi Zlatého slepičího bujónu, 3 vejce, sklenka
Majonézy, 125 g másla, malou cibuli, špetka soli, špetka pepře
Květák vložíme do vroucí vody, kde je rozpuštěná kostka Maggi Zlatého slepičího bujonu a uvaříme do měkka.3 vejce uvaříme natvrdo.
Květák vložíme do vroucí vody, kde je rozpuštěná kostka Maggi Zlatého slepičího bujonu a uvaříme do měkka.3 vejce uvaříme natvrdo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat