Nudle uvaříme v osolené vodě
podle návodu na obalu a scedíme.Krůtí prsa pokrájíme na kostky. Sýr
nastrouháme. Lahůdkové cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka.
Zesklovatíme je na másle. Přidáme kysané zelí a asi 5 min. podusíme. Rajčata
omyjeme, rozčtvrtíme a opatrně vmícháme do kysaného zelí. Osolíme a opepříme.
Troubu předehřejeme na 200 °C .
Zelí, nudle, krůtí maso a nastrouhaný sýr naplníme do zapékací formy. Majoránku
smícháme se smetanou a směsí nákyp zalijeme. Pečeme asi 30 min, Nákyp můžeme
podávat případně zdobený majoránkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat