Vajíčko uvaříme natvrdo (čtyři až pět minut po době varu). Poté vejce oloupeme a nakrájíme nadrobno.Uzenou rybu zbavíme kůže a kostí a rozmačkáme na kousky. Smícháme s vajíčkem, petrželí a smetanou. Dochucujeme .
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. dubna 2012
Dánská pomazánka
vejce, 200 g uzené ryby, 0,5 kysané
smetany, špetka soli, lžička kari, špetka petržele
Vajíčko uvaříme natvrdo (čtyři až pět minut po době varu). Poté vejce oloupeme a nakrájíme nadrobno.Uzenou rybu zbavíme kůže a kostí a rozmačkáme na kousky. Smícháme s vajíčkem, petrželí a smetanou. Dochucujeme .
Vajíčko uvaříme natvrdo (čtyři až pět minut po době varu). Poté vejce oloupeme a nakrájíme nadrobno.Uzenou rybu zbavíme kůže a kostí a rozmačkáme na kousky. Smícháme s vajíčkem, petrželí a smetanou. Dochucujeme .
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat