Všechny suroviny nastrouhat, olivy a cibuli nakrájet a smíchat.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
27. dubna 2012
Švagrova pomazánka
4 mrkve, 300 g tvrdého sýru, větší
cibule, 4 sterilované okurky, sáček oliv, lžička kapari, 200 ml majonézy
nebo majolky, špetka vegety, špetka kari, špetka tymiánu, špetka pepře,
špetka soli
Všechny suroviny nastrouhat, olivy a cibuli nakrájet a smíchat.
Všechny suroviny nastrouhat, olivy a cibuli nakrájet a smíchat.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat