Na másle osmahneme jemně posekanou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony, prolisovaný česnek, pepř, sůl, oloupané mandle, pokrájený estragon,
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. dubna 2012
Žampionová pěna
Na másle osmahneme jemně posekanou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony, prolisovaný česnek, pepř, sůl, oloupané mandle, pokrájený estragon,
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat